Home Emmen Miss Klazienaveen krijgt een vervolg

Miss Klazienaveen krijgt een vervolg

0

De eerste aanmeldingen voor de Miss Klazienaveen 2020 verkiezing zijn al binnen, maar opgeven kan nog steeds. Ook dit jaar wordt de verkiezing weer georganiseerd.

Meiden vanaf 15 jaar, die affiniteit hebben met Klazienaveen, kunnen zich opgeven. Het wordt een leuk traject met catwalk-, presentatie- en danstrainingen. “Je maakt vriendinen voor het leven en je krijgt echt de kans om jezelf te zijn.” aldus Joyce Capellen, organisator Miss Klazienaveen.

Miss Klazienaveen is een verkiezing waar naast beauty het innerlijk het belangrijkste is. Schoonheid straal je uit van binnen, iedereen is prachtig zoals ze zelf zijn. Jong, oud, groot, klein, curvy of smal, het maakt niet uit.

De organisatie is in handen van Joyce Capellen, die nationaal en internationaal al veel in de missenwereld heeft betekend. ,,We kijken niet naar hoe de perfecte miss moet zijn. We kijken naar het meisje zelf en of ze in staat is het beste uit zichzelf te halen.” aldus Joyce.

Wil jij shinen op het podium, danstrainingen volgen, catwalktrainingen krijgen van the Ultimate beauty of the world, fotoshoots en vriendinnen maken voor het leven? Volg jij misschien Bianca, onze miss Klazienaveen 2019, op? Meiden kunnen zich opgeven via www.missklazienaveen.nl of e-mail: info@missklazienaveen.nl met hierin je gegevens en drie mooie foto’s van jezelf.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!