Home Emmen Mega Piraten Festijn Klazienaveen bijna uitverkocht

Mega Piraten Festijn Klazienaveen bijna uitverkocht

0

Het gaat hard met de voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 12 oktober plaatsvindt in Klazienaveen. “We lopen aanzienlijk voor op de voorverkoopcijfers van vorig jaar”, vertelt organisator Eddie Mensink. “We hebben nog een maand te gaan, maar ik durf nu al wel te zeggen dat het niet de vraag is óf we uitverkopen, maar wanneer. Hetzelfde geldt eigenlijk voor alle komende Mega Piraten Festijnen. Overal loopt het opvallend hard. Dat zal ook met de goede line-up te maken hebben.”

De Nederlandstalige muziek is bezig met nieuwe hoogtijdagen. Elk jaar melden zich nieuwe sterren aan het firmament. Maar ook de gevestigde namen blijven populair.  Eddie: “Ga maar na: Frans Bauer, Gerard Joling, Jan Smit en Jannes, om er maar een paar te noemen; allemaal artiesten die in hun eentje ook volle arena’s trekken. En bij ons staan ze er allemaal tegelijk! Daarnaast hebben we natuurlijk ook aanstormend talent als Mart Hoogkamer! Bovendien, laten we niet vergeten dat we ook de Dutch Boys hebben in de originele line-up. We zijn er jaren mee bezig geweest om ze weer bij elkaar te brengen en dat is gelukt. Daar zijn we supertrots op! En voor de mannen zelf wordt het ook bijzonder. Henk de Roo, Cor Maatje en Jans Hoogeveen komen immers allemaal uit Klazienaveen of het aangrenzende Zwartemeer.”

Dutch Boys, Gerard Joling, Jannes, Mooi Wark, D!kdakkers, Ancora, Frans Bauer, Jan Smit, Stef Ekkel, René Karst, John de Bever, Belinda Kinnaer, Mart Hoogkamer, Lawineboys, Otto Lagerfett, Evert Baptist, Esperando’s, Lucas & Gea, Frank van Etten, Henk Dissel, Harten 10 en Erik van Klinken. De formatie Summerland begeleidt enkele optredens live. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Daarnaast verzorgt Poar Neem’n een aantal shows in een kleinere tent. Het terrein aan de Laurier is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij OK Tankstation in Emmen, de Bruna in Klazienaveen, Music Store in Coevorden, Boud’s Inn in Emmer-Compascuum, Bakkerij van Veenen in Erica en de Bruna in Emmen (Rietlanden). Daarnaast kan men ook kaarten kopen via www.megapiratenfestijn.nl.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!