Home Emmen Meerdere verenigingen uit Emmen gaan loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie

Meerdere verenigingen uit Emmen gaan loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie

0
Meerdere verenigingen uit Emmen gaan loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie

Meerdere verenigingen uit Emmen gaan loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie. Juist nu hebben deze verenigingen uw steun hard nodig

Vanaf 19 september gaan 34 verenigingen uit Emmen loten voor hun club verkopen. Via de Nationale Grote Clubactie willen verenigingen extra inkomsten voor hun club ophalen. Dit is hard nodig. Ook in het verenigingsleven heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten.

De normaal druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten. Veel verenigingen hebben hierdoor te maken met een begrotingstekort. 

Verantwoord loten verkopen
Ruim 300.000 clubleden van 5.300 verenigingen gaan vanaf dit weekend door heel Nederland op pad om loten te verkopen. Het is belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Daarom heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Met deze digitale mogelijkheden kunnen de koper en de verkoper op een veilige afstand van elkaar blijven staan. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp.

80% van de opbrengst gaat naar de club. Al vanaf 1972 spant de Nationale Stichting Grote Clubactie zich in voor het verenigingsleven. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat 80%, dit is € 2,40 direct naar de clubkas. Met het overige bedrag organiseert de Grote Clubactie de loterij.

Steun een vereniging en maak kans
Door mee te doen aan de Grote Clubactie worden de lokale verenigingen direct ondersteund. Ook maken de deelnemers van de loterij kans op een van de vele prijzen, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro. Daarnaast is de prijzenpot verhoogd van 32.000 naar 332.000 prijzen en daarmee is de winkans nu 1 op 10!

Dit jaar doen in de gemeente Emmen de volgende clubs mee:

Klazienaveen
Judovereniging Vos, Fietscrossvereniging Rapid Wheels, Paardensportvereniging de Kasteelruiters

Emmen
PSPA, G.V. Weerdinge, G.T.V. Emmen, MHC Emmen, VV Barger Oosterveld, Emmer Korfbal Combinatie 2000, Hart Op Tempo, SVBO, SC Angelslo, RugbyClub Emmen

Barger-Compascuum
Gymvereniging Compas 87, Gymnastiekvereniging Klazienaveen, Handbal Vereniging Compas (H.V.C.), Sportvereniging Barger-Compascuum S.V.B.C.

Emmer-Compascuum
Zwemclub Polaris

Veenoord
Gymnastiekvereniging Dol/Olympia Combinatie, Judovereniging Uki-Waza, Twedo SV

Roswinkel
Sportclub Roswinkel

Weiteveen
Gymnastiekvereniging Klimop

Nieuw-Schoonebeek
Katholieke Vrouwen Vereniging

Erica
t.i.o.s erica, Ericaruiters, Harmonie Euterpe

Nieuw-Amsterdam
Bumaruiters

Schoonebeek
Schoonebeekse Voetbal Vereniging 04

Nieuw-Weerdinge
GV AMICITIA
 
 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!