Home Emmen Meerdere aanhoudingen na achtervolging in Emmen

Meerdere aanhoudingen na achtervolging in Emmen

0
Meerdere aanhoudingen na achtervolging in Emmen

In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een achtervolging plaatsgevonden in Nieuw-Weerdinge en omgeving. De politie zat hier een busje achterna. Op de N391 ter hoogte van Nieuw-Weerdinge is deze van de weg geraakt.

De politie gaf meerdere stoptekens aan het busje, deze werden genegeerd. Er werden onder het rijden meerder spullen waaronder twee gestolen motoren uit het busje gegooid. Op de N391 ter hoogte van Nieuw-Weerdinge is de bus van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen.

De politie vroeg om ondersteuning aan de politie helikopter, deze heeft geruime tijd rondgevlogen op zoek naar mogelijk meer voortvluchtige verdachten. Ook kwamen er meerdere ambulances ter plaatse en werd er een traumahelikopter opgeroepen. Er zijn ter plaatse drie verdachten aangehouden, deze zijn overgebracht naar het politiebureau.

Het is nog onbekend of er meer verdachten betrokken zijn geweest of zijn ontkomen. Door de achtervolging is een van de politieauto’s beschadigd geraakt. Bergingsbedrijf Koolen heeft de voertuigen geborgen.

De twee gestolen motoren die uit het busje werden gegooid
De route die de politiehelikopter aflegde bij de achtervolging
Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!