Home Emmen Ladiesnight bij de Harbour Club Sandur

Ladiesnight bij de Harbour Club Sandur

0
Ladiesnight bij de Harbour Club Sandur

Na het Country en Rock weekend kun je komend weekend genieten van twee talentvolle dames. Op zaterdagavond 8 augustus speelt Robin Yzerman in de nieuwe lounge tent en op zondagmiddag 9 augustus kun je genieten van Isa Zwart.

Beide timmeren flink aan de weg met eigen geschreven nummers, zowel solo uitgevoerd als met een band. Een prachtige carrière staat in de startblokken! Zoek ze eens op Spotify of Apple Music!

Bio Robin:
Robin Yzerman maakt eerlijke muziek. Door zich niets aan te trekken van de huidige trends, zijn haar liedjes des te authentiek. Robin heeft volledige controle over haar heldere, soepele stem die ze gebruikt om prachtige liedjes te zingen waar je je in kunt herkennen. In 2020 zal Robin Yzerman haar langverwachte debuut album ‘Catching Dreams’ uitbrengen. Er staan een aantal singles al online!

Bio Isa:
Dreamy Pop… verrassend, betoverend. Dit is wellicht de beste omschrijving voor de muziek die Isa maakt. Leun achterover, sluit je ogen en geniet van haar muziek. Alleen of met haar band neemt ze je mee op haar ontdekkingsreis als 19-jarige. Met haar liedjes wil ze je vermaken en inspireren en geeft ze je misschien kippenvel, een klein traantje of een glimlach op je gezicht. Isa wordt in haar muziek
geïnspireerd door o.a. John Mayer, Gavin James en Billie Eilish. Haar recente reis naar Australië waar ze geïnspireerd raakte door de natuur, plaatsjes als Byron Bay en hetgeen waar backpackers naar op zoek zijn, leverde een aantal prachtige nieuwe nummers op. Isa heeft in 2019 tijdens diverse festivals opgetreden (Pagepop, Taribush, Sweelpop, Strawberry Fields) maar geeft ook graag kleinere intieme optredens. Eind 2019 heeft Isa meegedaan met Drentsch Peil XL. Van daaruit is ze met haar band geselecteerd om mee te doen aan het Hit the North traject. Onderdeel hiervan is een optreden tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen en op één van de Bevrijdingsfestivals In Oktober 2019 is Isa geselecteerd om toe te treden tot de Gibson G3 Generation Group; een groep jonge muzikanten die door Gibson, de meest toonaangevende bouwer van gitaren, worden begeleid en gepromoot. De jonge muzikanten krijgen de kans om o.a. op te treden op door Gibson gesponsorde festivals, shows en demo’s. Wie weet wat dit allemaal nog brengt…

Plof lekker in de heerlijke loungebanken, geniet van een frisse bries vanaf de Grote Rietplas en proef de lekkere wijn en hapjes! Het is genieten in de Parc Sandur Harbour Club, een heerlijk vakantiegevoel!

Foto Isa: Iris Sijbom
Zaterdag 8 augustus vanaf 19:00 uur t/m 22:00 uur – Robin Yzerman
Zondag 9 augustus vanaf 15:00 uur t/m 18:00 uur – Isa Zwart

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!