Home Coevorden Inwoner van Coevorden wint 1 miljoen euro in BankGiro Loterij

Inwoner van Coevorden wint 1 miljoen euro in BankGiro Loterij

0
Inwoner van Coevorden wint 1 miljoen euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner van Coevorden. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. De winnares, die anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws. 
 
De winnares weet wel raad met haar prijs: “Ik wil een nieuw appartement kopen en het helemaal leuk inrichten. De kinderen krijgen natuurlijk ook wat.”
  
Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis 
Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de 1 miljoen euro uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws. 
 
Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!