Home Emmen Grietus (58) uit Klazienaveen zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 355.000 euro

Grietus (58) uit Klazienaveen zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 355.000 euro

0
Grietus (58) uit Klazienaveen zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 355.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Grietus (58) en zijn vrouw Lammie uit Klazienaveen. Winston Gerschtanowitz verraste hen met een cheque van de Postcode Loterij van 355.000 euro, hetzelfde bedrag dat studiowinnaar Ellen uit Haarlem won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat op gepaste afstand plaatsvond, was live bij SBS6 te zien.

Winston verraste Grietus en Lammie met het geweldige bedrag. Grietus: “We zaten wel naar Miljoenenjacht te kijken, maar hebben de finale niet gezien. We hadden dus geen idee. Dit hadden we nooit gedacht!”

Ook buren uit Klazienaveen winnen mee
Grietus ontvangt dit geldbedrag omdat Ellen uit Haarlem dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Grietus uit Klazienaveen was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 7891 LS (straat De Kap) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit vijf inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 50.714 tot 152.142 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!