Home Emmen Gerard Wiekens fulltime assistent trainer bij FC Emmen

Gerard Wiekens fulltime assistent trainer bij FC Emmen

0
Gerard Wiekens fulltime assistent trainer bij FC Emmen

Gerard Wiekens is komend seizoen fulltime assistent-trainer bij de eerste selectie.

Hij is gestopt met het trainerschap van VV Noordster uit zijn geboorteplaats Oude Pekela om zich volledig te richten op FC Emmen en tekent een contract voor één seizoen.

De samenwerking gedurende het afgelopen seizoen is zowel Wiekens als de club erg goed bevallen, daarom zijn beide partijen verheugd dat hij dit seizoen fulltime assistent-trainer zal zijn.

De 47-jarige Wiekens was als speler actief bij BV Veendam en Manchester City. In Engeland werd hij in het seizoen 1998-1999 zelfs benoemd tot Speler van het Jaar van de club. Als trainer heeft hij een verleden bij de jeugd van FC Groningen en als hoofdtrainer van VV Noordster.

“Ik heb het enorm naar mijn zin in Emmen,” vertelt Wiekens. “De samenwerking binnen de technische staf verloopt uitstekend. Daar komt bij dat ik het heerlijk vind om dagelijks met de spelers op het veld bezig te zijn. Ik kijk enorm uit naar de start van het nieuwe seizoen!”

Voorzitter Ronald Lubbers: “Gerard heeft een prachtige spelerscarrière gehad, heeft kwaliteiten om onze staf een boost te geven en is een prettig persoon om mee samen te werken. Nadat we met Gerard begonnen met de focus op verdedigers, gaan we nu een stap verder door hem fulltime in dienst te nemen en als assistent-trainer toe te voegen aan de staf.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!