Home Emmen Gaston Starreveld verrast inwoners uit Emmen met 125.000 euro

Gaston Starreveld verrast inwoners uit Emmen met 125.000 euro

0
Gaston Starreveld verrast inwoners uit Emmen met 125.000 euro

Vijf bewoners van de R. Schuilingstraat in Emmen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7815 BB is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.  Vorig jaar viel Emmen ook al in de prijzen. Toen wonnen vier inwoners samen de PostcodeStraatprijs van 87.500 euro. 

Gaston gaat weer de straat op
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels is Gaston weer op straat te zien: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer de straat op kan en de deelnemers in het echt zie als ik ze verras met mooie prijzen! Dan is het nog best een uitdaging om op gepaste afstand te blijven.”

De winnaars ontvangen alle vijf een bedrag van 25.000 euro.
Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Miranda (44) wint 25.000 euro en een auto: “Ik kan het niet geloven, ik ben zo blij! Mijn auto is echt aan vervanging toe.”

Ina (65) wint 25.000 euro en reageert enthousiast: “Geweldig! Ik ga eerst een relaxstoel kopen en vanuit die stoel rustig nadenken wat ik met deze mooie prijs ga doen.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!