Home Emmen FC Emmen wint besloten oefenduel van FC Groningen

FC Emmen wint besloten oefenduel van FC Groningen

0

In een oefenduel met FC Groningen heeft FC Emmen met 2-3 gewonnen in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen. Sergio Peña werd matchwinner met twee doelpunten.

De Groningers kwamen vlak voor rust op voorsprong dankzij Ahmed El Messaoudi. In de tweede helft schoot Peña de Emmenaren vanaf de stip op gelijke hoogte, waarna de 17-jarige Lentini Caciano de 1-2 voor FC Emmen scoorde. Via Joel Asoro kwam FC Groningen langszij, maar vlak voor tijd schoot Peña opnieuw raak uit een dood spelmoment; ditmaal uit een vrije trap.

Het was al de vierde keer dat FC Emmen en FC Groningen elkaar troffen dit kalenderjaar. Op 15 mei werd het eredivisieseizoen afgesloten met een 1-0 overwinning op De Oude Meerdijk. Vervolgens werd in de voorbereiding met 2-2 gelijkgespeeld in Rolde. De eerste competitiewedstrijd van het huidige seizoen eindigde in 0-1 voor FC Groningen en vandaag trok FC Emmen dus weer aan het langste eind.