Home Emmen FC Emmen presenteert rugsponsor

FC Emmen presenteert rugsponsor

0
FC Emmen presenteert rugsponsor

Dit seizoen zal de positie op de rug van het FC Emmen-shirt worden ingevuld door Staan. Vanaf de wedstrijd tegen Willem II op zondag 27 september zal Staan de rugpositie bekleden.

Sinds 2007 helpt Staan bedrijven bij strategische en operationele uitdagingen door de juiste mensen op de juiste plek te zetten. In de wereld van Finance & Control, waarbij men vooral aan cijfers denkt, richten zij zich juist op de mensen die met de cijfers moeten werken. Door die unieke en succesvolle aanpak werd Staan in 2019 bovendien genomineerd voor de FD Gazellen Awards en behoorden ze tot de Top 250 Groeibedrijven in 2020.

Danny ’t Hoen, managing partner bij Staan: “Toen FC Emmen nog geen hoofdsponsor had, hebben we contact gezocht met de club vanwege de combinatie van ambitie met een gezond financieel beleid, die hebben geleid tot resultaten op het hoogste niveau van Nederland. Dat sprak ons aan omdat wij als Staan ook via inzet en volharding een plek in onze eigen eredivisie hebben veroverd. Als grote speler op het gebied van Finance Recruitment en Interim Professionals vinden wij het mooi dat FC Emmen groot durft te denken en met een professionele aanpak de gevestigde orde uitdaagt. Daar herkennen wij ons in en wij denken dat FC Emmen met de steun van ondernemingen als Staan van uitdager naar een gevestigde eredivisionist zal groeien.”

Ben Haverkort, commercieel directeur van FC Emmen: “In de gesprekken met Staan ging het over de trots, ambitie en toegankelijkheid waar wij allebei voor staan. Die combinatie maakt dat we uitstekend bij elkaar passen en we zijn dan ook erg verheugd dat we Staan vandaag kunnen presenteren als rugsponsor. Het kan snel gaan in het voetbal, dat blijkt maar weer. Eerst leek het erop dat we vandaag met alleen ArboNed op de mouw van het shirt zouden aantreden tegen Willem II, maar nu zullen zowel EasyToys, ArboNed als Staan op het tenue prijken.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!