Home Emmen FC Emmen presenteert het nieuwe tenue

FC Emmen presenteert het nieuwe tenue

0
FC Emmen presenteert het nieuwe tenue

FC Emmen speelt het komende eredivisieseizoen in stijlvolle en krachtige tenues van hummel.

De Drentse profclub gaat vrijdag 7 augustus om 18.45 uur voor het eerst in de nieuwe tenues het veld op, in een oefenduel tegen SC Cambuur.

Voor de thuiswedstrijden in stadion De Oude Meerdijk kozen de Emmenaren voor het vertrouwde rood-wit-rood, met de bekende Drentse accenten; een rood shirt met een witte baan, waarin op de voorkant naast het clublogo en hummel ook de provincienaam prijkt. Ten opzichte van het shirt van vorig seizoen zijn er zwarte details als accent toegevoegd aan het
shirt. Onderaan de rug en op de schouders prijkt de Drentse vlag, met in de nek #HIERKOMIKWEG.
Aan de binnenkant van de kraag worden de spelers aangemoedigd door een regel uit een
songtekst van Op Fietse van Skik: ‘Wie döt mij wat’.

Donkerblauw uittenue

Het uittenue is een strak en stijlvol design met een donkerblauwe kleur, de kleur die gekozen is door de supporters. Het shirt wordt gekenmerkt door de rood-witte banen over de borst in de clubkleuren. De logo’s en teksten zijn gelijk aan die op het thuistenue. Met de stoere, zelfverzekerde uitstraling van de nieuwe hummeltenues is FC Emmen er klaar voor om de ambities als stabiele eredivisieclub te gaan waarmaken.

Bestellen

Het nieuwe tenue is nu te bestellen via www.fcemmen.nl/tenue. Je ontvangt het tenue dan uiterlijk 14 oktober. Bij het bestellen hebben supporters nu de unieke mogelijkheid om het shirt zonder hoofdsponsor te bestellen. Je kunt hierbij aangeven of je – indien er voor oktober een hoofdsponsor bekend is – alsnog het shirt met het logo van hoofdsponsor wil. Shirts zonder hoofdsponsor kunnen na bekendmaking van de hoofdsponsor later alsnog gratis het logo op het shirt laten drukken.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!