Home Emmen FC Emmen organiseert open dag in aangepaste vorm

FC Emmen organiseert open dag in aangepaste vorm

0
FC Emmen organiseert open dag in aangepaste vorm
(Foto: FC Emmen)

Waar supporters normaliter massaal naar de Open Dag van FC Emmen gaan, is dat dit jaar door het coronavirus helaas niet mogelijk. Maar niet getreurd, want speciaal voor de fans organiseert de club aanstaande zaterdag 22 augustus de Open Training met een een interactieve training met Dick Lukkien en Leo Oldenburger!

Tijdens de training op De Oude Meerdijk zijn de horecapunten en de merchandise geopend. Daarnaast zal het #HIERKOMIKWEG-plein speciaal voor kinderen eenmalig verplaatsen van het plein naar binnen de hekken bij ingang Noord.

De open dag wordt gestart met de spelerspresentatie zoals gewend, deze wordt verzorgd door niemand minder dan Leo Oldenburger. Na het presenteren van de selectie zullen de spelers gaan trainen en door middel van een microfoon zal onze trainer Dick Lukkien je de gehele training op de hoogte houden van de oefeningen. Daarnaast zal Leo Oldenburger zorgen voor interactie tussen de supporters en de selectie. Aan het einde van de training heeft de club nog een speciale verrassing!

#HIERKOMIKWEG-plein voor kinderen
Speciaal voor de kinderen hebben ze bij ingang Noord het #HIERKOMIKWEG-plein ingericht met activiteiten voor de jongste kinderen en uiteraard is SIBI er ook bij!

Voor de open dag dien je wel via de website van FC Emmen aan te melden.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!