Home Emmen FC Emmen laat 2200 toeschouwers toe tijdens eredivisie wedstrijden

FC Emmen laat 2200 toeschouwers toe tijdens eredivisie wedstrijden

0
FC Emmen laat 2200 toeschouwers toe tijdens eredivisie wedstrijden
(Foto: FC Emmen)

Eindelijk maar toch kan FC Emmen communiceren over de toegang voor seizoenkaarthouders bij de eredivisiewedstrijden.

De club heeft bewust erg lang gewacht met onze communicatie over de toegang tot de eredivisiewedstrijden. Hierbij hebben zij de oefencampagne als testfase gebruikt en overleg gehad met onder andere onze supportersverenigingen en de lokale overheid. Ze zijn blij dat wij tijdens de oefencampagne hebben kunnen zien dat jullie de maatregelen in acht nemen, daardoor kunnen wij ons vastgestelde beleid doorzetten in de reguliere competitie. Het uitgangspunt hierbij is natuurlijk altijd om zoveel mogelijk seizoenkaarthouders toegang te geven tot de wedstrijden.

Op zondag 13 september begint voor FC Emmen om 12.15 uur de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Door het coronavirus is het helaas niet mogelijk om meer dan 2200 supporters toe te laten bij de thuiswedstrijden in het stadion De Oude Meerdijk.

De seizoenkaarthouders hebben straks één op de drie wedstrijden toegang, daarbij kiezen ze zelf van tevoren zelf naar welke wedstrijd je gaat. De manier die zij gaan hanteren zorgt ervoor dat je zelf kunt kiezen naar welke wedstrijd je gaat, mits er nog tickets voor die betreffende wedstrijd beschikbaar zijn.

Wanneer je zelf kunt bepalen naar welke wedstrijd je gaat en wij als club niet de keuze voor jou gaan maken, maak je als supporter de grootste kans om met vrienden en/of familie naar dezelfde wedstrijd te gaan en ook nog eens naar een wedstrijd op een dag die jou het beste past, zo laat Jan Zwiers van FC Emmen weten.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!