Home Emmen FC Emmen kan alleen kaarthouders toestaan bij eerste wedstrijden

FC Emmen kan alleen kaarthouders toestaan bij eerste wedstrijden

0
FC Emmen kan alleen kaarthouders toestaan bij eerste wedstrijden

Door het kabinet besloten om de beperkende coronamaatregelen voor het bezoek aan stadions te verlengen tot en met 1 september 2021. Door dat besluit van het kabinet mogen stadions in augustus voor maximaal 67% vullen. Dat betekent dat FC Emmen alleen al de kaarthouders, seizoenkaarthouders en sponsoren, mogen toelaten en geen losse verkoop kunnen doen.

Dit geldt in ieder geval voor de twee thuiswedstrijden in augustus; op vrijdag 13 augustus tegen FC Eindhoven en op vrijdag 27 augustus tegen De Graafschap.

Teleurgesteld
FC Emmen is net als alle andere clubs zeer teleurgesteld door dit besluit van het kabinet. Uit de Fieldlab-resultaten en de recente oefenwedstrijden met publiek bleek dat we het allemaal goed voor elkaar hebben. De recente daling van het aantal besmettingen is duidelijk een gevolg van andere maatregelen elders, zoals in de (nacht)horeca. De maatregel om stadions voor maximaal 2/3 te vullen is dan ook puur voor de bühne. Bij 2/3 bezettingsgraad kunnen ze immers al geen 1,5 meter afstand meer houden.

In september heeft iedereen de mogelijkheid gehad om zijn tweede vaccinatieprik te krijgen. FC Emmen verwacht dat ze dan weer kunnen opschalen naar volle stadions.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!