Home Nieuws Emmer honkballers een maatje te klein

Emmer honkballers een maatje te klein

0

Zondag werd de 2e wedstrijd van het seizoen van het Bedrocks 1e heren team gespeeld. Het was voor de Bedrocks een thuiswedstrijd en ze ontvingen op een regenachtig Meerdijk het 3e team van De Hazenkamp uit Nijmegen.

Deze mannen bleken met hun ervaring in de 2e, 1e en de overgangsklasse een maat te groot voor de Emmenaren. Direct in de eerste die inningen namen de Hazenkampers een voorsprong van 0-8. Helaas had 1e pitcher van de Bedrocks, Ruben van Wieren, iets te weinig grip op het geweld aan slag van de mannen uit Nijmegen. In de 4e inning kwam Max Kamp voor Emmen op de werpheuvel. Met Kamp hadden de slagmannen van de gasten toch duidelijk meer moeite. Hierdoor scoorden ze de rest van de wedstrijd nog weinig punten, en konden de Bedrocks met een aantal mooie honkslagen toch wat terug doen. Fraaie 2-honk slagen werden gemaakt door Robin Brandjes en Arjan Koreman.Uiteindelijk konden de Bedrocks het niet heel spannend meer maken, mede door uitstekend pitchen van de “closer”, de laatste pitcher van De Hazenkamp. Uiteindelijk zette hij in totaal 12 slagmannen van Emmen aan de kant met 3-slag.

Uiteindelijk konden de Bedrocks het niet heel spannend meer maken, mede door uitstekend pitchen van de “closer”, de laatste pitcher van De Hazenkamp. Uiteindelijk zette hij in totaal 12 slagmannen van Emmen aan de kant met 3-slag.

Met een einduitslag van 5-14 gingen de gasten met een overwinning weer naar Nijmegen.`

In Almelo speelden de Bedrocks pupillen met 5-5 gelijk tegen de Uitsmijters, terwijl de aspiranten in Meppel met 9-4 verloren van Blue Devils.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!