Home Emmen Emmen krijgt eerste GaragePark

Emmen krijgt eerste GaragePark

0
Emmen krijgt eerste GaragePark

Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van het eerste park in Drenthe bekend. Op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland (Bargermeer) aan de Phileas Foggstraat in Emmen bouwt de marktleider een nieuw park met maar liefst negentig garageboxen, waarvan de verkoop inmiddels is gestart. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouwwerkzaamheden starten in het tweede kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting in het najaar hun box in gebruik kunnen nemen. 

Het nieuwe park biedt veilige opslag- en bedrijfsruimte aan (startende) zzp’ers en ondernemers uit Emmen en omstreken. Vanwege de locatie op bedrijventerrein Bargermeer, dat vlakbij de rondweg N391, de weg Emmen-Klazienaveen (N862) en de snelweg A37 ligt, is het park zeer goed bereikbaar. “We zijn enorm trots dat we onze eerste locatie in Drenthe op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland openen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Ondanks dat er in de regio veel bedrijvigheid is, zijn volledig gefaciliteerde en zeer goed beveiligde opslag- en werkruimtes nog onvoldoende beschikbaar. We zijn erg blij dat we op deze prachtige locatie in een van de bekendste steden van de provincie talloze ondernemers met ons concept kunnen voorzien in hun behoefte aan lokale opslag- en bedrijfsruimten.”

Uitbreiding
Met de bouw van GaragePark Emmen komt het totaal aantal parken van de marktleider op 41, verspreid over heel Nederland. De nieuwe locatie is de achtste uitbreiding van dit jaar. Venema: “Emmen heeft ruim honderdduizend inwoners en laat al vanaf 2018 een doorzettende groei in het aantal zzp’ers zien. In maart dit jaar sloot de gemeente zich samen met tachtig landelijke partijen aan bij de City Deal Impact Ondernemen, een netwerk van ondernemers die een positieve maatschappelijke bijdrage leveren. Dit geeft aan dat er in Emmen een echte ondernemersgeest heerst en bovendien kunnen we binnen een straal van tien minuten rijden vanaf bedrijventerrein Bargermeer ruim 2.600 relevante zzp’ers bereiken. Daarnaast merken we dat ondernemers en zzp’ers geïnteresseerd zijn in zowel het huren als het kopen van een box. We hopen dat we met ons concept een welkome toevoeging zijn aan de regio.”

Voorzieningen
Op het nieuwe park bouwt GaragePark negentig boxen, met twee verschillende types van 21 en 24 vierkante meter. Die boxen staan allemaal op de begane grond. Bovendien voorziet de marktleider de Drentse locatie van de meest uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Venema: “De boxen bieden voor iedere huurder wat wils. Net als op onze andere parken kunnen ondernemers 24/7 gebruik maken van hun garagebox of kunnen ze hem dankzij onze BORG-2 veiligheidsmaatregelen veilig achterlaten. Daarnaast beveiligen we GaragePark Emmen extra met LIVE toezicht. Onze camera’s nemen niet alleen op, ze doen ook dienst als bewakers die continu alles zien en bij verdachte situaties meteen handelen. Hierdoor kan de beveiligingssurveillant gelijk een parkbeheerder inschakelen of waarschuwen wanneer dat nodig is.”

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over 41 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!