Home Emmen Eerste nieuwe parkeerplaatsen in Angelslo in gebruik

Eerste nieuwe parkeerplaatsen in Angelslo in gebruik

0

Er wordt hard gewerkt in Angelslo. De eerste parkeerplaatsen zijn al in gebruik en het parkeerterrein tussen het winkelcentrum en de sporthal wordt steeds duidelijker zichtbaar. De aannemer verwacht in november 2019 klaar te zijn. 

In de week van 19 augustus is gestart met de aanleg van het parkeerterrein met 98 parkeerplaatsen tussen de Sporthal en het Winkelcentrum in Angelslo. Daarnaast is gestart met de aanleg van 61 extra parkeerplaatsen aan de Husingecamp, Fokkingeslag, Hoitingeslag en Bettingeslag. Met de aanleg van deze extra parkeerplaatsen moet de parkeerdruk en parkeeroverlast rondom het winkelcentrum en in een deel van de wijk verminderen. 

Tijdens de werkzaamheden worden geen straten afgesloten. Het is wel mogelijk dat de verkeerssituatie in de directe omgeving van de werkzaamheden tijdelijk aangepast wordt. Daarnaast worden de werkzaamheden in delen uitgevoerd. Dit doen we om de hinder voor inwoners, ondernemers en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken. 

Het aanleggen van het parkeerterrein is gestart in de week van 19 augustus 2019. Dit nieuwe parkeerterrein wordt naar verwachting in november 2019 opgeleverd. In deze periode leggen we ook 61 parkeerplaatsen aan. 

  • Op 19 augustus is gestart met de aanleg van de extra parkeerplaatsen aan de Husingecamp;
  • Op 6 september is gestart met de aanleg van de extra parkeerplaatsen aan de Fokkingeslag;
  • Op 27 september is gestart met de aanleg van de extra parkeerplaatsen aan de Hoitingeslag;
  • Op 11 oktober is gestart met de aanleg van de extra parkeerplaatsen aan de Bettingeslag.

De eerste parkeerplaatsen zijn inmiddels in gebruik.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!