Home Borger-Odoorn Drentse organisaties voor parkmanagement organiseren webinar rond blockchain technologie

Drentse organisaties voor parkmanagement organiseren webinar rond blockchain technologie

0
Drentse organisaties voor parkmanagement organiseren webinar rond blockchain technologie

De gezamenlijke Drentse organisaties voor parkmanagement en ‘Ik ben Drents Ondernemer’ organiseren op 22 september voor alle Drentse bedrijven een digitale bijeenkomst, een introductie-webinar  over een technologie die steeds meer bedrijven gaat raken. Ook in het Drentse MKB: blockchain.

Blockchain is technologie van de toekomst en op een oneindig aantal terreinen toepasbaar voor bedrijven en organisaties. Ook in het Drentse Midden- en Kleinbedrijf. Tegelijkertijd is het voor veel ondernemers nu nog abacadabra, ‘ver van mijn bed’. Ten onrechte, willen de bedrijvenorganisaties laten zien. Blockchain raakt alle bedrijven en biedt ze ook heel veel nieuwe mogelijkheden. Juist om allerlei zaken te vereenvoudigen.

De gezamenlijke Drentse ondernemersorganisaties organiseren daarom samen met Ik ben Drents Ondernemer op 22 september een gratis digitale online bijeenkomst, een webinar, over de kansen en mogelijkheden en het nut van blockchain voor ondernemers in het Drentse MKB.

De digitale bijeenkomst wordt geleid door Adri Wischmann uit Emmen, zelf ondernemer en voorzitter van BlockchainLab Drenthe. Hij geeft in binnen- en buitenland lezingen en colleges over deze nieuwe technologie en kent het Drentse MKB als zijn broekzak. In de webinar legt hij op eenvoudige wijze en met veel praktijkvoorbeelden uit hoe blockchain werkt en wat je er als ondernemer allemaal mee kunt.

Wie wil aansluiten bij de webinar op 22 september om 16.00 uur kan zich wel even aanmelden. Dat kan via de website van Ondernemend Emmen, www.ondernemendemmen.nl.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!