Home Emmen Dick Lukkien verlengt contract bij FC Emmen

Dick Lukkien verlengt contract bij FC Emmen

0
Dick Lukkien verlengt contract bij FC Emmen

Het contract van Dick Lukkien bij FC Emmen is opengebroken en met twee extra jaren verlengd. De 48-jarige hoofdtrainer staat nu tot de zomer van 2023 onder contract bij de
Drentse eredivisionist.

Lukkien begon zijn trainerscarrière als assistent-trainer bij BV Veendam in 2002. In 2010 maakte hij de overstap naar FC Groningen, waar hij de beloften trainde en bij de eerste selectie aansloot als assistent.
In 2016 werd Lukkien aangesteld als hoofdtrainer van FC Emmen. In zijn tweede seizoen promoveerde FC Emmen voor het eerst in de historie naar de eredivisie. Nu maakt de club zich op voor het derde seizoen op het hoogste niveau.

Voorzitter Ronald Lubbers: “Het zijn moeilijke tijden, ook voor voetbalclubs. Maar we moeten
ook vooruit blijven kijken naar wat er na de coronacrisis komt. Sinds het trainingskamp in Spanje zijn we gaan praten over ambities en de toekomst. De samenwerking bevalt aan beide
kanten erg goed. Om het goede gevoel, de ambities en het vertrouwen in de toekomst te bekrachtigen, is het contract van Dick opengebroken en met twee extra jaren verlengd.”
Lukkien: “Ik ben blij met het vertrouwen van de club in mij en ik heb veel vertrouwen in de club.
De ambities van de club en die van mij komen overeen en zolang dat zo is hebben we een gezamenlijke toekomst. Daarnaast heb het gevoel dat we hier, met FC Emmen, nog lang niet klaar zijn. Dat geldt voor mezelf, maar ook voor de mensen met wie ik werk die allemaal een belangrijke en positieve rol spelen in de keuze om twee jaar langer bij deze club te blijven.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!