Home Coevorden De toeristentrein gaat weer rijden in Coevorden

De toeristentrein gaat weer rijden in Coevorden

0
De toeristentrein gaat weer rijden in Coevorden

Na een jaar afwezigheid wegens de RIVM maatregelen gaat per vrijdag 6 augustus het toeristentreintje weer rijden in Coevorden.

Het treintje werd voor het eerst gelanceerd in 2019 in samenwerking met CenterParcs de Huttenheugte en Binnenstad Coevorden.

Dit jaar zal er geen start- en eind punt Centerparcs zijn wegens een grondige renovatie waarbij hun park gesloten zal zijn. Volgend jaar zal CenterParcs weer meedoen.

Dit jaar rijdt daarom het treintje vanaf vrijdag 6 augustus door de Vestingstad Coevorden voor toeristen, bezoekers en inwoners. Onderweg zal de chauffeur het verhaal van Coevorden vertellen. Start- en eindpunt is het Arsenaal (Haven 4) te Coevorden. De tijden en dagen zullen zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om: 11.00 – 13.00 – 14.30 en 16.00 uur. Entree is gratis.

Om het treintje te kunnen laten rijden was o.a. stalling nodig. Binnenstad Coevorden is IVM, Instituut voor Veiligheid en Milieu, erkentelijk voor het beschikbaar stellen van hun hun terrein en daarnaast diverse sponsoren die het rijden van het treintje mogelijk maken en niet te vergeten de enthousiaste groep vrijwilligers die chauffeur zijn op het treintje.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!