Home Emmen Bedrocks neemt afscheid van twee markante persoonlijkheden

Bedrocks neemt afscheid van twee markante persoonlijkheden

0

Zondag 27 oktober zou de laatste competitiewedstrijd van seizoen 2019 worden voor het 1e team van Bedrocks in de thuis wedstrijd tegen Hickory uit Winterswijk. Zou, want de Achterhoekers  lieten het afweten en kwamen tot teleurstelling van de Drenten niet opdagen, aangezien ze geen team op de been konden brengen.

Om op eervolle wijze afscheid te nemen van twee steunpilaren van het 1e herenteam werd een wedstrijd tussen het 1e en 2e herenteam als alternatief gearrangeerd.

Op een koud Meerdijk lieten beide honkbalteams hun talenten zien waarbij vooral bij het eerste team de spelers op voor hun “vreemde” posities werden opgesteld. Zo speelde de afscheid nemende aanvoerder en midvelder Arjan Koreman de hele wedstrijd in het binnenveld en nam hij in de laatste inning afscheid van het 1e team als Pitcher met een publiekswissel onder applaus van het publiek en beide honkbalteams.

Op het terras tekende Marjon Vording voor de laatste keer als scorer het scoreverloop van de gelijk opgaande wedstrijd op die in een 7-4 winst voor het 1e team eindigde. De leiding van de wedstrijd was in handen van zoon Robbin, terwijl zijn broer Kevin gedurende de wedstrijd catcher was bij Bedrocks 1.

Na afloop bedankte trainer coach Rob Heymans Marjon voor haar jarenlange inzet als scorer en wees nog eens op het belang van vrijwilligers voor de Emmer Honk- en Softbalvereniging. Het laatste trekt ook Koreman zich aan, hij blijft actief voor de club.

Vooralsnog is het seizoen ten einde en zullen later in dit jaar de zaaltrainingen weer beginnen.

Foto’s Bert Springer

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!