Home Emmen Bedrocks luidt seizoeneinde in met familietoernooi

Bedrocks luidt seizoeneinde in met familietoernooi

0

Zondag waren de velden van soft en honkbalclub Bedrocks in Emmen het tafereel van het jaarlijks familietoernooi wat het einde van het honk en softbal seizoen aankondigt.

Na een gezamenlijke warming up op een door de dauw nog grijze grasmat begonnen vijf teams met zeer gevarieerde samenstellingen in gezellige sfeer aan hun wedstrijden.

De namen van de teams; Oh jee…we hebben nog geen teamnaam!, Op veld 2!, Los Ballos, Eilering AllStars en De Molletjes toonden al dat het vooral om het gezamenlijke plezier ging en dat lukte uitstekend.

Net voordat later in de middag de finale gespeeld zou worden gooide de regen nog roet in het eten en werd de finale uit veiligheidsoverwegingen afgeblazen.

Wedstrijdsecretaris Marco Mast riep op basis van het runsaldo het team “Op veld 2!”  uit als winnaar van de dag.

Toernooivoorzitter Arjan Koreman reikte na alle vrijwilligers te hebben bedankt, de wisselbokaal het gouden strijkijzer, “De Eer” uit aan het winnende team, zodat ze het hele jaar met de eer kunnen strijken.

Overigens is de competitie nog niet geheel afgelopen. Het eerste team dat afgelopen zaterdag in Leusden wegens wateroverlast niet tegen Red Caps kon spelen, heeft voor aanstaande zondag 17 oktober om 13:30 op de Meerdijk nog de wedstrijd tegen Hickory uit Winterswijk op het programma staan.

  Foto’s Bert Springer

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!