Home Nieuws Bed op rotonde ter promotie van feest in Zuidbarge

Bed op rotonde ter promotie van feest in Zuidbarge

0

Het was afgelopen dagen raar opkijken als je langs de rotonde ter hoogte van afslag Zuidbarge reed. Op de rotonde was een bed met nachtkastjes gezet. Dit alles was ter promotie van het feest van Stichting Mooie Mensen

Het superfeest in Zuidbarge wordt voor de 15e keer georganiseerd door Stichting Mooie Mensen en staat dit jaar geheel in het teken van “Zuidbarge in de wolken”. Op het evenementen terrein inclusief feesttent, beschikbaar gesteld door de Oranjevereniging, gaat de stichting luchtkastelen bouwen! Laat je dromen uitkomen en voel je compleet in de wolken. Snoepen van wolkentoetjes en suikerspinnen, bellenblazen, bubbelvoetballen en zandkunstenaars. Zingen en dansen tot je niet meer kunt! Wordt je al moe? Ga dan lekker schaapjes tellen onder de Dromenvanger in je gepimpte pyjama! Kortom, kom dromen met je ogen open tijdens Zuidbarge in de wolken! te Emmen.

Stichting Mooie Mensen is in het leven geroepen om mensen met een beperking een zorgeloze en onvergetelijke dag te bezorgen. Door de sociaal maatschappelijke betrokkenheid van diverse lokale ondernemers en een grote groep vrijwilligers en artiesten weten wij ieder jaar dit feest tot een waar Superfeest te organiseren.

De stichting is dan ook ontzettend dankbaar dat een ieder zich zo voor ons en onze mensen inzet. Ook willen zij graag speciaal onze dank uitspreken naar alle betrokken inwoners van Zuidbarge!

Stichting Mooie Mensen bestaat uit Marja Nijenmanting (Voorzitter), Rudy Bischop (Penningmeester) en Thijs Meppelink (Bestuurslid).

Ze staan te popelen om jullie 25 april om 11:00 uur welkom te heten en hebben er ongelooflijk veel zin in.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!