Home Emmen Band At Your Service komt naar Parc Sandur Harbour Club

Band At Your Service komt naar Parc Sandur Harbour Club

0
Band At Your Service komt naar Parc Sandur Harbour Club

Iedereen die vorig jaar in Sleen erbij was met BusPoP staat nog het enthousiasme, de veelzijdigheid en muzikaliteit goed bij. Op zaterdag 12 september staat in Parc Sandur Harbour Club de topband At Your service op het podium.


De band past dan ook perfect bij het vernieuwde Parc Sandur, ze doen alles om de gasten in de watten te leggen. De bezoekers moeten een top avond hebben, vindt de band. De aankleding van de Harbour Club wordt steeds fraaier, nog betere bediening, uitgebreide menukaart en super entertainment. Ook kunt u eerst lekker eten bij Dock5 en daarna genieten van At Your Service!.

De zanger van At Your Service heeft zijn roots in onze Zuid Oosthoek liggen dus hij kan nummers zingen van Skik, maar ook de nieuwste Engelse tophits. Bij goed weer staat de band op het buitenterras onder de verwarmde loungetent, bij slecht weer op het binnenterras op het plaza van Parc Sandur aan ruim opgestelde tafels.

Het park heeft maatregelen genomen zoals zitten aan de tafels verplicht is en je bij binnenkomst moet registreren. Ook dien je 1,5 meter afstand te houden en handen te desinfecteren.

Zondag 13 september staat Kelvin Harskamp op het podium. Kelvin is de “working class hero “van ons poppodium, net als The Boss niet van het podium af te slaan met ongekende energie, zo laat de organisatie weten. Kelvin heeft een enorm repertoire en is dus heel veelzijdig. Ook iedere donderdagavond is hij in de Harbour Club te vinden. 

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!