Home Emmen Aquarena Emmen ontvangt 100.000ste bezoeker

Aquarena Emmen ontvangt 100.000ste bezoeker

0
Aquarena Emmen ontvangt 100.000ste bezoeker

Dinsdag 18 februari verwelkomde zwembad Aquarena de 100.000ste bezoeker. De familie Hendriks werd verrast met een bos bloemen en een 3-maandenabonnement naar keuze overhandigd door zwembadmanager Arnold Brijan. “Prachtig om te zien dat het Aquarena in zo’n korte tijd al zoveel bezoekers heeft getrokken. Natuurlijk was iedereen nieuwsgierig naar het nieuwe zwembad, maar we zien dat de bezoekers terug blijven komen. Daar zijn we heel blij mee,” aldus een tevreden Arnold Brijan, zwembadmanager.
100.000 zwemlessers, aquasporters en recreatieve zwemmers ontdekten afgelopen 4 maanden het Aquarena.

“Deze verrassing zag ik niet aankomen. Wij kwamen even een middagje zwemmen met het gezin. Super leuk om de 100.000ste bezoeker te zijn. We kunnen het abonnement goed gebruiken om met onze 2 zoontjes te gaan zwemmen”, aldus de familie Hendriks. Om het feest compleet te maken mocht het hele gezin gratis naar binnen.

De faciliteiten van het zwembad nodigen ook uit om terug te komen. Zowel voor jong als oud is er genoeg avontuur en ontspanning. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd. Ook het aanbod van aquasporten is groot;  er is genoeg aanbod om aquasporten in alle drie baden aan te bieden. Op 19 oktober 2019 opende het nieuwe Aquarena aan het Stadionplein.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!