Home Nieuws Anco Jansen vertrekt naar NAC Breda

Anco Jansen vertrekt naar NAC Breda

0
Anco Jansen vertrekt naar NAC Breda

Anco Jansen maakt de overstap naar NAC Breda. De 31-jarige aanvoerder verlaat FC Emmen na bijna vier jaar trouwe dienst.

Sinds Jansen in 2017 in Drenthe neerstreek, ging het crescendo met de club. In zijn eerste seizoen in het rood-wit promoveerde FC Emmen voor het eerst in de geschiedenis naar de eredivisie. In de 1-3 overwinning in de finale van de play-offs was hij bij ieder doelpunt betrokken. Zelf nam de Messi van de Meerdijk de bevrijdende 1-2 voor zijn rekening. Hij zal voor altijd een van de promotiehelden zijn.

Eenmaal in de eredivisie schitterde Jansen vanaf de linkerkant vaak met prachtige acties. Zo liet hij vorige week tegen PSV nog een fantastisch én functioneel passje zien. Ondanks de huidige positie op de ranglijst kun je daar als liefhebber alleen maar van genieten.

Ook scoorde de publiekslieveling regelmatig belangrijke goals, waarvan vooral het afstandsschot tegen ADO Den Haag op 10 februari 2019 bij veel Emmenaren nog op het netvlies staat. Een keiharde pegel in de kruising die vlak voor tijd een 3-2 overwinning betekende. En wat te denken van de 2-0 tegen FC Twente in de 93ste minuut, waarmee ook toen de drie punten definitief in Emmen bleven.

Vorig seizoen kampte Jansen met een vervelende blessure, waardoor hij minder aan spelen toekwam. Uiteindelijk speelde hij 89 officiële wedstrijden voor onze club, met als laatste optreden afgelopen zondag tegen Willem II. FC Emmen bedankt Anco voor alles en wenst hem heel veel succes bij NAC Breda.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!