Home Emmen Aftrap voor passie voor de mantelzorg

Aftrap voor passie voor de mantelzorg

0
Aftrap voor passie voor de mantelzorg
Emmen, 30/06/20: Aftrap Passie voor Mantelzorg.

De gemeente Emmen vindt het belangrijk dat mantelzorgers worden gewaardeerd. Wij spreken deze waardering op een aantal manieren uit. Eén van deze manieren is een mantelzorgcompliment. Aanvullend op dit mantelzorgcompliment is er dit jaar nog een speciale actie voor mantelzorgers, ‘Passie voor Mantelzorg’. 

Afgelopen jaar hebben diverse winkeliers uit de gemeente Emmen meegedaan aan de actie ‘Een dikke tien voor mantelzorgers’. Met kortingsbonnen konden mantelzorgers in Emmen toen mooie kortingen krijgen. Dit jaar willen de winkeliers hier een vervolg aan geven met de actie ‘Passie voor mantelzorg!’

Korting of andere actie
De mantelzorgers die een mantelzorgcompliment hebben ontvangen, krijgen een ‘passie’ (pasje). Hiermee kunnen ze bij verschillende winkeliers in de gemeente Emmen gebruik maken van een mooie korting  of een andere actie, bijvoorbeeld een tweede kopje koffie gratis.

Wethouder Guido Rink: ‘Ik ben enorm trots op deze samenwerking waarin ondernemers en gemeente hun passie laten zien voor mantelzorgers. Met dit gebaar spreken we onze waardering uit voor iedereen die naast de zorg voor het eigen gezin, nog extra zorgtaken heeft voor bijvoorbeeld ouders, andere familieleden, vrienden of buren’.

Directeur Ondernemend Emmen, Herman Idema: ‘Ondernemend Emmen ondersteunt dit initiatief van harte want mantelzorgvriendelijke werkgevers zorgen niet alleen goed voor hun grootste kapitaal: de eigen medewerkers, maar bereiden zich ook voor op de toekomst en de veranderende arbeidsmarkt’.

Ondernemer, Albert Eising (“Mannenzaken”): ‘Vorig jaar hebben we in het winkelgebied Noord de succesvolle actie ‘een dikke tien’ gehad. Mantelzorgers kwamen graag naar onze winkels. Een goed doel en meer omzet; reden genoeg om ook nu weer aan te haken, vind ik. Een mooi vervolg op ons initiatief.Nu mogelijk voor alle ondernemers in Emmen. Omzet kunnen we wel gebruiken. Schouders eronder.’

Speciale website
Op de website www.passievoormantelzorg.nl staat waar het ‘passie’ gebruikt kan worden. De actie loopt van 1 juli 2020 t/m 31 december 2020. Tijdens de actieperiode is het mogelijk dat meer ondernemers aanhaken bij dit initiatief. Dus houd de website in de gaten!

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!