Home Emmen Teun Bijleveld tekent bij FC Emmen

Teun Bijleveld tekent bij FC Emmen

0
Teun Bijleveld tekent bij FC Emmen

FC Emmen heeft Teun Bijleveld gecontracteerd. De middenvelder had een aflopend contract bij Heracles Almelo en tekent nu een contract voor twee seizoenen in Emmen.

In 2009 kwam Bijleveld vanuit SV Ouderkerk bij de jeugdopleiding van AZ. In 2017 maakte hij de overstap naar Ajax, waar hij 55 competitieduels in dienst van Jong Ajax speelde. In 2019 tekende hij bij Heracles Almelo en kwam hij in twee seizoenen tot 39 officiële wedstrijden. Zo heeft hij als 23-jarige al 94 duels in het betaalde voetbal achter zijn naam staan. Daarnaast speelde hij ook 28 jeugdinterlands voor Oranje.

Bijleveld: “Toen ik met FC Emmen in contact kwam was ik meteen positief. De club is ambitieus en het stadion zal weer vol zitten. Ik kijk ernaar uit om aan te sluiten bij het trainingskamp in Delden en de spelersgroep te ontmoeten.”

Technisch manager Michel Jansen: “Teun is een speler die goed past bij onze manier van spelen. Hij is sterk aan de bal, maar heeft ook fysiek stappen gemaakt. We hebben veel vertrouwen in hem en denken dat hij echt van toegevoegde waarde is voor de huidige selectie.”

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!