Home Drenthe Popsport Drenthe ondanks corona toch van start

Popsport Drenthe ondanks corona toch van start

0
Popsport Drenthe ondanks corona toch van start

Bands, singer-songwriters, urban-acts en dj/producers uit Drenthe kunnen zich weer aanmelden voor het coachingstraject Popsport voor 14 tot 21 jarigen. Alle deelnemers kunnen drie maanden lang workshops volgen en krijgen persoonlijke begeleiding om zichzelf te ontwikkelen, zowel muzikaal als op het gebied van sociale media en performance. Aanmelden kan tot 12 maart 2021 via www.popsport.nl.

Online

Evenals voorgaande jaren begint Popsport Drenthe in maart met een regionale kick-off. Het programma wordt afgesloten met een presentatie, waarin de acts laten zien hoe zij zich ontwikkeld hebben. De winnaar stroomt door naar het landelijke traject.
Naar verwachting wordt Popsport dit jaar volledig online uitgevoerd. “Uiteraard hebben we het liefst een traject waarin acts elkaar kunnen ontmoeten en optredens vanzelfsprekend zijn, maar door corona is alles anders. Gelukkig biedt een online programma ook kansen. Interessante coaches die normaal gesproken onbereikbaar zijn door te grote afstanden, zijn nu beschikbaar voor online coachingsessies,” zegt Erik de Vries, coördinator van het regionale traject.

Afgelopen jaar werd Popsport Drenthe ook grotendeels online afgelegd. Hierdoor verschoof de focus van podiumpresentatie naar branding. Door workshopsessies van onder andere Knelis Meijer en Lara Harbers, kregen deelnemers tips over het ideale moment voor een bericht op sociale media en leerden ze van Lara Harbers hoe ze hun songs en verhaal online levendig en interessant kunnen maken.

Popsport Drenthe

Popsport Drenthe is het regionale begeleidings- en coachingstraject van Stichting Kunst & Cultuur in samenwerking met coaches en Popsport landelijk.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!