Home Emmen N34 tussen Emmen-West en Frieslandroute dit weekend afgesloten

N34 tussen Emmen-West en Frieslandroute dit weekend afgesloten

0
N34 tussen Emmen-West en Frieslandroute dit weekend afgesloten

De N34 is het komend weekend in beide richtingen dicht tussen Emmen-West en de aansluiting met de Frieslandroute (N381). Aannemer Dura Vermeer verwijdert dan de tijdelijke doorsteken, weefvakken en afzettingen. De afsluiting gaat vrijdagavond 15 januari om 18.00 uur in en duurt tot maandagochtend 18 januari 2021 06:00 uur.

Doorgaand verkeer kan gebruik maken van de N376 via Erm en Noord-Sleen als alternatieve route. Verkeer met bestemming Emmen Centrum kan, komend uit noordelijke richting, gebruik maken van de afslag Emmen en de Frieslandroute. Verkeer vanuit zuidelijke richting kan het centrum van Emmen bereiken via de Rondweg (N391). De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Afrondende werkzaamheden
In opdracht van de provincie Drenthe werkt Dura Vermeer aan het verdubbelen van de N34 tussen Emmen-West en de Frieslandroute. Hierdoor verbetert de verkeersveiligheid, doorstroming en bereikbaarheid. Vanaf maandag 18 januari rijdt het verkeer over de rechterrijstrook van de nieuwe rijbaan. Tot en met eind maart 2021 voert de aannemer afrondende werkzaamheden uit waardoor de linkerrijstrook nog niet beschikbaar is. De afrondende werkzaamheden zijn onder meer het plaatsen van vangrails in de middenberm, het planten van bomen, het plaatsen van verkeersborden en energiezuinige verlichting en het gereed maken van de verzorgingsplaatsen De Blikken en Westerveld. Naar verwachting is de verdubbelde N34 tussen Emmen-West en de aansluiting met de Frieslandroute eind maart 2021 beschikbaar voor het verkeer.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!