Home Emmen Medewerkers van Draka Prysmian Group Emmen doen vrijwilligerswerk bij Museum Collectie Brands

Medewerkers van Draka Prysmian Group Emmen doen vrijwilligerswerk bij Museum Collectie Brands

0
Medewerkers van Draka Prysmian Group Emmen doen vrijwilligerswerk bij Museum Collectie Brands

Maandagochtend 30 november stak een elftal medewerkers van Draka Prysmian Group Emmen de handen uit de mouwen bij ons museum in Nieuw-Dordrecht (coronaproof uiteraard). Enkele van hen reisden samen met één van de vrijwilligers naar Emmen af om het pop-up museum in het centrum te ontruimen. Deze sloot eerder dan gepland vanwege de coronacrisis.

De rest bleef in Nieuw-Dordrecht achter om de ramen te lappen en de paden in het bos achter het museum weer begaanbaar te maken. Uiteindelijk verzamelde iedereen zich in het bos waar gretig de (soms stekelige) begroeiing te lijf werd gegaan. Dat de gevoelstemperatuur onder het vriespunt lag, deerde hen niet. De Draka medewerkers genoten met volle teugen van het vrijwilligerswerk. En de mensen van Museum Collectie Brands zijn ontzettend dankbaar voor hun inzet.

Binnen de bedrijfscultuur van Prysmian Group, waarvan het hoofdkantoor in Milaan zetelt, is maatschappelijk verantwoord ondernemen een speerpunt. Door bijvoorbeeld zijn werknemers geheel vrijblijvend vrijwilligerswerk in de eigen regio te laten verrichten. Zo gingen de medewerkers van Draka Prysmian Group Emmen eerder in november ook al bij Woonzorgcentrum Holtingerhof in Emmen aan de slag. En dit was niet voor het eerst, de werknemers van Prysmian Group gaan al jaren in de regio als vrijwilliger aan de slag. Daarbij helpt Nathalie Rozendal van het Vrijwilligers Informatie Punt Emmen (VIP! Emmen) om de contacten te leggen.

Terugkijkend op het bezoek van Draka Prysmian Group Emmen aan Museum Collectie Brands hebben alle partijen laten weten dat deze samenwerking zeker naar meer smaakt.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!