Home Emmen Jumbo heropent winkel aan de Weerdingerstraat in Emmen

Jumbo heropent winkel aan de Weerdingerstraat in Emmen

0
Jumbo heropent winkel aan de Weerdingerstraat in Emmen

Woensdagochtend is de vernieuwde Jumbo vestiging aan de Weerdingerstraat in Emmen heropend. De vestiging heeft een totale metamofose gehad.

Klanten hebben nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel is ruimer en overzichtelijker opgezet, waardoor klanten nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point en kunnen boodschappen thuisbezorgd worden. De winkel sloot op zaterdag 16 januari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 17 februari kunnen inwoners van Emmen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 21 februari). Filiaalmanager Ivo Overbeeke vertelt: “We zijn er erg trots op dat we onze klanten na de verbouwing opnieuw kunnen verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De nieuwe winkel wordt prachtig en telt ruim 1.900 vierkante meter vloeroppervlakte.” 

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo is er verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke verse pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Er is extra aandacht in de winkel voor vegetarische producten en klanten kunnen op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook kunnen zij op de grill-afdeling terecht voor gegrild vlees als spareribs en kip. De winkel zal over een zelfscanplein beschikken waar klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en binnen een handomdraai kunnen afrekenen. Ook is de parkeergelegenheid bijna verdubbeld in capaciteit. Klanten parkeren hier gedurende 1.5 uur gratis.

HEMA assortiment
In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 8 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!