Home Borger-Odoorn Greetje Feiken wordt nieuwe sporthal beheerder in Nieuw-Buinen

Greetje Feiken wordt nieuwe sporthal beheerder in Nieuw-Buinen

0
Greetje Feiken wordt nieuwe sporthal beheerder in Nieuw-Buinen

Vanaf 1 februari 2021 is Greetje Feiken officieel de nieuwe beheerder van sporthal De Splitting te Nieuw-Buinen. Ook de exploitatie van de kantine neemt ze voor haar rekening. Op woensdag 27 januari 2021 ondertekende de nieuwe beheerder het contract tijdens een digitale Zoom sessie met wethouder Niek Wind.

De nieuwe beheerder is geen onbekende in Nieuw-Buinen. “Ik denk dat veel mensen mij wel kennen van zwembad de Buiner Streng in Nieuw-Buinen”, aldus Greetje die ook in de zomermaanden actief is in het zwembad. Daarnaast werkt ze ook nog als vrijwilliger in de lokale bibliotheek. Sinds oktober 2020 is Greetje al werkzaam als beheerder van De Splitting. Ze volgt daarmee Coba Mellies op, die op 7 januari 2021 haar werkzaamheden als beheerder en exploitant officieel beëindigde.

Wethouder Niek Wind is blij dat het beheer van de Splitting geborgd is. “We zijn erg blij dat we in Greetje een nieuwe beheerder en exploitant hebben gevonden. Het feit dat ze een bekend gezicht is in het dorp, is ook een mooie bijkomstigheid. En natuurlijk is het fijn dat ze al een aantal maanden ervaring heeft opgedaan als beheerder. Dat maakt de instap eenvoudiger.”

Greetje zal haar werkzaamheden grotendeels zelfstandig uitvoeren. Ze kijkt er naar uit om aan de slag te gaan in de Splitting. De sporthal heeft een belangrijke, verbindende rol in Nieuw-Buinen. De huidige corona-maatregelen, maken duidelijk welke sleutelfunctie de sporthal heeft. Ze hoopt dan ook dat ze de deuren zo snel mogelijk weer mag openen, zodat jong en oud weer kunnen treffen om te sporten, te kijken naar sport of, niet onbelangrijk, voor de gezelligheid.

De nieuwe beheerder zelf is ook in haar nopjes. “Ik kijk er naar uit dat iedereen straks weer kan doen wat hij/zij graag het liefste doet: onbeperkt kunnen sporten in een bruisende sporthal en gebruik maken van alle faciliteiten die er zijn.”

Zodra de kantine en sporthal weer opengaan, is er voor iedereen voldoende gelegenheid om nader kennis maken met de nieuwe beheerder en kantine-uitbater.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!