Home Coevorden Glazen Huis Emmen haalt €22.185,83 op voor het Nationaal Ouderenfonds

Glazen Huis Emmen haalt €22.185,83 op voor het Nationaal Ouderenfonds

0

Het Glazen Huis Emmen heeft deze week €22.185,83 opgehaald voor het Nationaal Ouderenfonds. Van donderdagmiddag 12.00 uur tot zondag 18.00 uur werd er live radio en tv gemaakt vanaf de stadsvloer van Emmen.

De achtste editie van het Glazen Huis Emmen stond in het teken van het Nationaal Ouderenfonds. Het ingezamelde geld zal dan ook volledig naar deze stichting gaan. Met de inzet van ZO!34, het Drenthe College en verschillende bedrijven is het bedrag haalbaar gemaakt. 

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom zetten zij zich iedere dag in voor 55-plussers. Wist je dat in elke straat in Nederland meer dan 1 oudere woont die zich eenzaam voelt? Dus ook in Drenthe! Met de opbrengst van het Glazen Huis Emmen kan het Ouderenfonds nog meer waardevolle contactmomenten realiseren voor ouderen, op een manier die bij ze past. Voorbeelden zijn bewegen met OldStars, op pad met de Boodschappen-PlusBus, bellen met de Zilverlijn, meegaan met stranduitjes en aanschuiven bij kerstdiners. Zo blijven 55-plussers betrokken en actief en hiermee wil het Ouderenfonds voorkomen dat ouderen zich eenzaam gaan voelen.

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!