Home Emmen 2e editie BusPoP overtreft vorig jaar

2e editie BusPoP overtreft vorig jaar

0

Na de geweldige avond van vorig jaar heeft de organisatie van BusPoP alles op alles gezet om een nog leukere versie te maken! Een gevarieerde line-up, gezellige locaties, en een publiek dat er zin in had.

Voor veel volwassen muziekliefhebbers is het een avondje uit die vet gedrukt in de agenda staat. Oppas wordt geregeld, taxi’s besteld om samen met vrienden een hoop lol te maken!

Bij het buffet (om een goede bodem te leggen) speelden de Zusjes Kannegieter en kwam de stemming er al goed in. De zes Amerikaanse bussen arriveerden op tijd en kon de “ tour “ beginnen!

In Sleen ( De Linde) speelde At Your Service. Publiek kon verzoeknummers indienen en deze top band speelden alles! Van Hazes tot Anouk en van Uptown Funk tot Oerend Hard!

In het Postkantoor in Nieuw Amsterdam traden de Rambin Boots op. De hottest new country band van Nederland. In onze regio lijkt country steeds populaider te worden!

In Melody ( Barger Oosterveld) was het Soul, Funk en disco wat de klok sloeg! De Soul Mosquitos staan op het podium met 4 blazers, saxofoons en een echt hammond orgel om de zaal te laten swingen. Zangeres Beau heeft een prachtige warme soul stem.

De trip over de Hunebed Highway eindigde weer in Cafe Groothuis. Alle bussen kwamen weer veilig op de basis en bij binnenkomst in de achterzaal tikte de 5th Wheel af. Een spetterende afterparty barste los….

Een goed verlopen 2e editie met tevreden bezoekers, kroegbazen en buschauffeurs…. daar doet de organisatie het voor …. dus op naar editie 3!

Open chat
Nieuwswaardige tip? laat het ons weten!
Neem hier contact met ons op!